Factory Store

Myrqvist Goodyear Welted tog sina första steg som svenskt skomärke för drygt ett år sedan. Mycket har hänt sedan de första kunderna mottog sina skor. Vi har bland annat utökat kollektionen till att inkludera två typer av kängor i fyra olika utföranden och innan sommaren är slut har vi även lanserat en ny kollektion lågskor innehållandes en dubbel munksko och tre olika loafers i både läder och mocka.
 
Skorna har fram tills nu exklusivt sålts online på Herrstil.com men vi kan nu äntligen stolt presentera Myrqvist Factory Store & Showroom. Belägen i Herrstils lokal finner du nu vår första markbutik där alla Myrqvist-skor finns tillgängliga för att prövas och köpas. I samband med det presenteras också Myrqvists egna Sample Sale där Du har möjlighet att köpa randsydda skor från Myrqvist till ett nedsatt pris. Denna möjlighet erbjuds endast i vår Factory Store och är inget som kommer att erbjudas online.
Myrqvist Factory Store & Showroom är öppet för drop-in besök alla vardagar mellan 14.00-17.00 på adressen Johannesfredsvägen 5, 16869, Bromma. För besök under andra tider får Du gärna maila oss på Support@herrstil.com så ser vi till att lösa något!